Kontakta oss

Vi har ingen ledig yta vare sig inne eller ute!

Kontakta oss gärna med intresseanmälan om vem du är och vad du önskar hyra hos oss, kontor eller industrilokal. Ange antal kvadratmeter som du tror är aktuellt – intresseanmälan skickas till vår e-post; info@sjoservicekarlshamn.se

Industrilokalen (hallen)
Industrilokalen är kall-lager med betonggolv, två portar i varje gavel varav en lite större. Området är larmat och vår ambition är att erbjuda dig säker förvaring med hög service. Takhöjd upp till nock är drygt 6 meter.

I lokalen finns truckar och andra hjälpmedel som ingår i hyran och delas mellan alla hyresgästerna. Via ’hallen” kommer du enkelt till kök, toalett och ditt ev. kontor. I hyran ingår vatten och el, om värme behövs i hallen får hyresgästen ombesörja detta själv.

Hyresgästen ombesörjer väggar/pallställ eller liknande för att markera sin yta.

Kontorsytor
Vi har totalt 6 kontor till uthyrning i olika storlekar. Kontoren hyrs ut omöblerade men det kan finnas något enklare skrivbord och bokhylla på plats om så önskas, kostnadsfritt. I månadshyran ingår en obligatorisk serviceavgift för städning  av ditt kontor samt allmänhetsutrymmen, trådlöst bredband och larmservice. I hyran ingår vatten, värme och el samt möjlighet att kunna låna konferensrum gratis. Ett rum är utan fönster.

Carport (under konstruktion)
Framöver kommer vi att erbjuda carports ca 5 x 3 meter med höjd på 4,5 m sluttande.  Här kan du ha din husvagn, husbil mm under tak men med  lätt access till under hela året. I varje carport ingår el och ett låsbart skåp.

Nu är det FULLT i vårt ”garage” men vi har lediga kontorsutrymmen fortfarande!