FULLSATT – Lediga lokaler

Vi har inga lediga utrymmen att erbjuda i dagsläget.

Kontorsytor
Kontoret hyrs ut omöblerade men det kan finnas något enklare skrivbord och bokhylla på plats om så önskas, kostnadsfritt. Förutom månadshyran har vi en obligatorisk serviceavgift för städning  av ditt kontor samt allmänhetsutrymmen, trådlöst bredband och larmservice . I hyran ingår vatten, värme och el samt möjlighet att kunna låna konferensrum gratis.

Inga lediga kontorsutrymmen – uppdaterad 20-11-19
(med reservation för ändringar)


Kök

 

Konferensrum

Industrilokalen (hallen)

INGEN LEDIG YTA!

Industrilokalen är kall-lager med betonggolv, två portar i varje gavel varav en lite större. Takhöjden är högre än 6 meter i nock. Området är larmat och vår ambition är att erbjuda dig säker förvaring med hög service.

För att du ska kunna förvara och arbeta utifrån denna yta rekommenderar vi att investera i pallställ. I lokalen finns truckar och andra hjälpmedel som ingår i hyran och delas mellan alla hyresgästerna. Självklart förutsätter vi att du har vana att köra truck :). Via ’hallen” kommer du enkelt till kök, toalett och ditt ev. kontor. I hyran ingår vatten och el, om värme önskas får hyresgästen ombesörja det själv.

Carport (under konstruktion)
Framöver kommer vi att kunna erbjuda dig förvaring i din egna carport. På så sätt kan du hämta och lämna din tex. husbil när du själv vill och önskar. Låter detta intressant för dig?

Skicka ett mail om du är intresserad; info@sjoservicekarlshamn.se